воскресенье, 12 октября 2014 г.

Змагання з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч"


    Цьогоріч змагання з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" проходили з певними змінами в Регламенті. Зміни не торкнулись правил гри, але чітко визначили вікові групи та кількість учасників в командах.

 Ось взірець змін до Регламенту змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" .

























































       Відповідно до вищезазначених документів в м. Тернополі відбулись змагання двох старших вікових груп. З 29 вересня по 03 жовтня 2014 року на спортивних майданчиках КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту " відбулись ігри фінального етапу міських змагань. За призові місця боролись команди, які перемогли своїх ровесників у зональних змаганнях серед представників 30-ти  навчальних закладів міста. Дозвольте представити Вам фіналістів міських змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч".

  У віковій групі U-13/14 (2002/2001 року народження)  стали команди:

     1 місце - ТЗОШ № 10 
   2 місце - ТЗОШ №24
3 місце - ТСШ №5 
    4 місце - ТЗОШ №26
                                               5 місце - ТНВК ШК Патріарха Йосифа Сліпого
    6 місце - ТЗОШ №21

                       У віковій групі U-12/13 (2003/2002 року народження)  стали команди:

      1 місце - ТЗОШ № 14
     2 місце - ТЗОШ №22
   3 місце - ТЗОШ №2
     4 місце - ТЗОШ №19
                                     5 місце - ТЗОШ № 16 ім. В. Левицького
 6 місце - ТСШ №3 
      Вікова група  U-12/13 (2004/2003 року народження) розпочне боротьбу навесні. Рішенням спільної наради представників команд, організаторів змагань та головної суддівської колегії міського етапу змагання молодшої вікової групи перенесено, з метою надати юним футболістам, частина з яких лише покинули лави молодшої школи, зміцніти та покращити свої вміння до перших спортивних змагань на футбольних полях.
                                                                                                                                                                                                                          
     Сьогодні ж вітаємо наших переможців та призерів, міцно тиснемо долоню всім учасникам змагань та покладаємо наші сподівання на команди ТЗОШ №10 і ТЗОШ №14  які з першим весняним теплом відстоюватимуть честь міста на обласних етапах цих  великих і надзвичайно популярних серед учнівської молоді змагань.



          Представляю Вам команду ТЗОШ №26 під керівництвом вчителя фізичної культури, спеціаліста вищої категорії, "Старшого вчителя" Луковича Юрія Юрійовича. Хочу відмітити, що вихованці Юрія Юрійовича в 2013 році вибороли ІІІ місце у фіналі Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч"!!!


        А нижче, у зелених манішках, команда ТСШ №5, яка стала призером цих змагань під керівництвом вчителя фізичної культури, спеціаліста вищої категорії, "Старшого вчителя" Молошик Оксани Євгенівни!!!


    Представляю Вам ще одну команду, яка піднялась на п'єдестал пошани: 
під керівництвом вчителя фізичної культури Антонюка Віктора Володимировича, спеціаліста першої категорії, ІІ місце виборов спортивний колектив учнів ТЗОШ №24


    Нижче фотографії  переможців вікової групи 2003/2002  року народження команди ТЗОШ №14 під незмінним керівництвом вчителя фізичної культури, спеціаліста вищої категорії, Шевели Миколи Івановича

 та срібних призерів цієї ж групи-команди ТЗОШ №22 під керівництвом вчителя фізичної культури, спеціаліста вищої категорії, "Старшого вчителя"   Роман Світлани Григорівни

БРАВО ВСІМ УЧАСНИКАМ ЗМАГАНЬ!!! НЕХАЙ ЦІ ВИПРОБУВАННЯ СТАНУТЬ ПЕРШИМИ КРОКАМИ У ВЕЛИКИХ ЗВЕРШЕННЯХ НА ВАШОМУ ШЛЯХУ!!! Успіху шановним вчителям у підготовці здорового, сильного, мужнього, відданого покоління! Та обов'язково-УСІМ МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я!!!


 До зустрічі на полях великих звершень!!!))

Комментариев нет:

Отправить комментарий