суббота, 11 октября 2014 г.

Майстер-клас вчителя фізичної культури ТЗОШ №24 Поліщука І.Т.

16 вересня 2014 року в міській загальноосвітній школі №24 взяли старт "Малі Олімпійські ігри". Яскраве, видовищне дійство відкриття спортивного свята розпочали директор школи Каразія Ігор Юрійович та вчитель фізичної культури Поліщук Ігор Теодозійович. Привітавши учасників майбутніх змагань, олімпійський прапор внесли до підняття чарівні грації, призери міських змагань з аеробіки.

З привітальним словом виступила відома тернопільська легкоатлетка, учасниця літніх Олімпійських ігор 2000, 2004, 2008 років, багаторазова чемпіонка України зі спортивної ходьби,  майстер спорту України міжнародного класу Віра Зозуля.


Показові виступи шкільних творчих та спортивних колективів прикрасили урочисту частину і створили святковий настрій як учасникам дійства так і гостям навчального закладу.



І як повелося на Олімпійських іграх,їх початок ознаменувла естафета Олімпійського вогню. Смолоскип передавали з рук в руки кращі спортсмени школи і врешті полум'я замайоріло над спортивним майданчиком школи.


Команди отримали свої завдання і зайняли сектори для боротьби за перемогу. Кожен клас був представлений окремою командою. Кожна паралель відзначена одним з кольорів Олімпійських кілець. Завдяки такій організації змагань всі етапи відбувались максимально коректно та зосереджено. Учасники чітко виконували переміщення по території спортивних майданчиків і займали необхідні сектори в призначений час. Мушу відмітити надзвичайно продуману та конструктивну роботу колективу школи, вчителів фізичної культури та волонтерів під керівництвом вчителя-методиста І.Т. Поліщука.





Після остаточного підрахування очок,здобутих у спортивних баталіях,суддівська колегія оголосила призерів змагань. Приємну важкість здобутих медалей відчули на собі юні спортсмени, отримавши заслужені нагороди з рук директора школи Каразії Ігора Юрієвича та натхненного організатора Десятих малих шкільних Олімпійських ігор Поліщука Ігора Теодозійовича.



Стихли аплодисменти та емоційні вигуки підтримки, сонячний день проводжав учасників змагань по домівках. Гості ще ділились враженнями та обговорювали побачені напрацювання талановитого колективу ТЗОШ №24. Запрошені на майстер-клас І.Т. Поліщука вчителі фізичної культури з більш ніж 20 тернопільських навчальних закладів, оцінили величезну працю, самовіддачу та організаторські здібності нашого провідного спеціаліста, вчителя вищої категорії, вчителя-методиста, людини з великим серцем та безкінечною любов'ю до життя, до спорту, до своєї нелегкої професії!!! Щире Вам СПАСИБІ, Ігоре Теодозійовичу!!! Успіхів ВАМ у всіх починаннях і задоволення від кожного проведеного в школі дня!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий