пятница, 10 октября 2014 г.

"Тернопільська Озеряна-2014" коротенька розповідь майже випадкового свідка))



13 вересня 2014 року в Тернопільському парку ім. Т. Шевченка відбувся ХVІІІ легкоатлетичний пробіг « Тернопільська Озеряна – 2014 » присвячений Дню фізичної культури і спорту. Учнівська молодь м. Тернополя прийняла участь в спортивно-оздоровчому фестивалі, що проходив в рамках "Тернопільської Озеряни". Учні 7-9 класів подолали дистанцію 800 метрів оздоровчого забігу навколо водойми "Чайка".



 Команди п'ятикласників прийняли участь в естафетах та розвагах "Містечка здоров'я", яке приймало бажаючих під керівництвом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".



         Учасники і глядачі цього дня могли пересвідчитись у високій майстерності вихованців  ДЮСШ  "Екстрім". Юні майстри гірськолижного спорту демонстрували  неабиякі навики володіння роликовими ковзанами та акробатичної підготовки.





Команди юнаків КДЮСШ №1 Тернопільської міської ради та дівчат обласної ДЮСШ прийняли участь в турнірі з волейболу, що відбувся на  майданчиках спортивного товариства "Динамо".


Сонячний день, неймовірна атмосфера спортивного дійства, участь величезної кількості спортсменів та аматорів в заходах "Тернопільської Озеряни-2014" подарували всім присутнім в парку ім Т.Шевченка незабутнє відчуття свята! До зустрічі за рік...Міцного здоров'я  та мирного неба всім нам!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий