среда, 29 декабря 2021 г.

ВОЛЕЙБОЛЬНІ історії ФАЙНОГО

    В складний період і для юнацького спорту загалом, і для командних ігрових видів зокрема, через обмежувальні заходи покликані запобіганню розповсюдження Covid-19, 2021 рік видався напрочуд насиченим подіями. 


    Управлінням розвитку спорту та фізичної культури спільно з управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради організовано і проведено:
      З 29 листопада по 03 грудня 2021 року Чемпіонат м. Тернополя з волейболу серед дівчат.  Загалом участь прийняли сім команд. В фінальній частині змагань зійшлись команди ТЗОШ №14, ТЗОШ №18, ТЗОШ №24, і Галицького коледжу ім. В'ячеслава Чорновола.  В напруженій боротьбі у тай-брейку  команда ТЗОШ №24 (представник Поліщук Ігор Теодозович) поступилась своїм суперницям з ТЗОШ №14 (представник Козак Катерина Олегівна). Бронза дісталась команді Галицького коледжу ім. В. Чорновола (представники Залюбовська Мирослава Володимирівна і Біда Галина Миколаївна). 


Рішенням ОРГКОМІТЕТУ кращим гравцем турніру визнана Каріна СОПОТНИЦЬКА. 


    З 06 по 17 грудня 2021 року відбувся Чемпіонат міста Тернополя з волейболу серед юнаків. В змаганнях прийняли участь 15 команд. За результатами зональних змагань до фінальної частини пробились команди ТЗОШ №18, ТЗОШ №28, ТСШ №29 і Галицького коледжу ім. В. Чорновола.
      Цього разу в боротьбі за п'єдестал команда ТЗОШ №18 перемогла команду Галицького коледжу, а напружена боротьба, знову ж таки у тай-брейку, виявила переможця серед команд 28 і 29 шкіл. Золото дісталось господарям майданчика-команді ТСШ №29 (представник Біломар Марія Володимирівна), другу сходинку посіли юнаки ТЗОШ №18 (представник Сітніков Володимир Григорович), бронза дісталась команді ТЗОШ №28 (представник Твардовський Іван Іванович)


 Кращим гравцем турніру ОРГКОМІТЕТОМ визнано капітана команди ТЗОШ №18 Ярослава ТЕСЛІЦЬКОГО.


    За високий рівень проведення змагань, кваліфікований арбітраж і методичну допомогу ОРГКОМІТЕТ  дякує досвідченим фахівцям студентського і дитячо-юнацького спорту Файного міста Сопотницькій Олені Валеріївні, Газилишину Володимиру Богдановичу, Шевчуку Дем'яну Васильовичу, Семотюку Назару Петровичу. 


    За всебічне сприяння в організації змагань ОРГКОМІТЕТ дякує:
    иректору КДЮСШ №1 - Барабаш Катерині Михайлівні;
        -директору Галицького коледжу ім. В'ячеслава Чорновола - Баб'юк Марії Петрівні;
            -директору ТЗОШ №18 - Зраброцькому Руслану Петровичу;
                -директору ТСШ №29 - Ятищуку Анатолію Васильовичу;
а також медичним працівникам перерахованих закладів освіти за медичний супровід і своєчасно надану допомогу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий