пятница, 26 марта 2021 г.


#06 T`mistechko 

підЛокація    Аналітично-діяльнісна

вчителі фізичної культури

    25 березня 2021 року в Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №26 імені Дмитра Заплітного відбувся науково-методичний семінар на тему "Елементи оцінювання практичного заняття з фізичної культури". Захід реалізовано в рамках #06 Освітнього трансфер-містечка інноваційних можливостей. 



    Учасники семінару отримали можливість не тільки перейняти досвід провідних фахівців дитячо-юнацького баскетболу Файного міста, тренерів ДЮСШ з ігрових видів спорту Юрія КАЧМАРА і Наталії ОСІП, а й відчути себе  "ЕКСПЕРТАМИ" з якості освіти і дати свою ОЦІНКУ майстерності фахівців і вмінням їх вихованців. 




    Протягом заняття вихованці Юрія КАЧМАРА демонстрували не лише спортивну майстерність, а й вміння вчитись, аналізувати і виправляти помилки та добиватись філігранної командної взаємодії у вирішенні складних ігрових ситуацій. І хоч структура спортивного тренування дещо відрізняється від класичного уроку, поважна "комісія" у складі вчителів фізичної культури міських закладів освіти високо оцінили проведення навчального заняття. Були відмічені чіткі цілі окремих розділів заняття спрямовані на формування предметних і ключових компетентностей, високий рівень взаємодії керівника і асистента, організація групових занять і зворотній зв'язок в процесі виконання навчальних завдань. В той же час "ЕКСПЕРТИ" відмітили в окремих випадках недостатнє використання індивідуального підходу і посередню загальну щільність заняття. 

    В процесі обговорення вчителі фізичної культури ділились власним досвідом, напрацюваннями, критеріями оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти, використання ІКТ в організації педагогічної діяльності  та навчання на засадах академічної доброчесності. 

    За створення належних умов і всебічне сприянню організації та проведенню очного заходу в нинішніх складних умовах виражаю свою подяку директору ТЗОШ №26 ім. Д. Заплітного Галині НІРОДІ і вчителю фізичної культури  Юрію ЛУКОВИЧУ. 

    Дякую всім учасникам семінару за конструктивну роботу, високу дисципліну, дружню атмосферу і безліч приємних емоцій протягом нашої зустрічі !!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий