воскресенье, 18 сентября 2016 г.

ТСШ №7 слідами ОЛІМПІЙЦІВ

       Традиційно на початку навчального року освітні заклади міста організовують і проводять спортивно-масові заходи спрямовані на популяризацію принципів олімпізму. Олімпійські уроки, свята, малі Олімпійські ігри, змагання та розваги, зустрічі з відомими спортсменами і активними людьми допомагають сформувати в учнівської молоді необхідні пріоритети, спрямувати вчергове на стежину здорового способу життя. Раніше я вже знайомив з досвідом колективу Тернопільської ЗОШ №24 в проведенні подібних заходів, сьогодні ж поділюсь враженнями від спортивного заходу який відбувся 15.09.2016р. в Тернопільській спеціалізованій школі №7 з поглибленим вивченням іноземних мов.

       З задоволенням наголошую, що не вперше гостюю у колег з 7-ї школи на подібних заходах. Владислав Михайлович Русанюк, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист, в рамках роботи Школи педагогічної майстерності вже запрошував на позакласний захід молодих спеціалістів тернопільських навчальних закладів. 
    Директор школи  Константинова Світлана Миколаївна відкрила цьогорічне спортиве свято і побажала учням успіху і високих результатів. 

      Відкриття прикрасив виступ колективу художньої самодіяльності. Гарний настрій і творче натхнення забезпечили учасникам змагань юні обдарування. Глядачі подякували голосними аплодисментам шкільному ансамблю.

     Самі ж змагання розпочались з естафетного бігу, команди складались з хлопців та дівчат у рівній кількості. Кожен учасник забігу гартував загальнокомандний результат.

      Другим етапом змагань стали випробування з підтягування у висі. Приємно було спостерігати хорошу підготову учасників змагань. Судді фіксували результати і понад 20 повторень. А прикрасою етапу стала дівчинка, яка прийняла виклик поряд з юнаками і зовім не по дівочому виконала кілька підтягувань (на фото нижче).


      А завершилась спортивна частина свята змаганнями з перетягування линви. Переможцем вийшла команда одного з 11-тих класів, що й не дивно. Но варто відмітити друге місце команди 9-го класу і напружену боротьбу у фіналі! Молодші школярі вперто не здавались більш досвідченим, чим викликали справжнє захоплення глядачів і високу оцінку суддівської бригади.
      Підсумки підвів Вінніков Віталій Валерійович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель. Переможці отримали відзнаки і привітання, учасники необхідний досвід і гарт, глядачі купу емоцій та задоволення, а класні керівники ще й по кілька фото на згадку.












Комментариев нет:

Отправить комментарий